Etiketa: malta

Të çmendur/ Maltë, prifti parakalon në një procession mbi Porsche: e tërheqin 50 fëmijë
Të çmendur/ Maltë, prifti parakalon në një procession mbi Porsche: e tërheqin 50 fëmijë Në Maltë, ati Gwann Sultana, 47 vjeç, u përball me procesionin tradicional te Zebbug në bordin e një Pors...
Manovra nga të dy krahët: Komplot me emigrantët kundër Italisë.
Zbarkime dhe masakra në Mesdhe, po ndodh diçka që nuk është parë ndonjëherë në vitet e fundit dhe dyshimi është, duke pare koniukturat, se është duke u verifikuar një komplot për te dëmtuar Italin...
Një avion Libian mund të jetë marrë peng në Malta.
(FOTO: Pamje nga avioni Libian që mendohet se është marrë peng në Malta)/ Një avion pasagjeres nga Libia me 118 persona në board është detyruar me  forcë që  të ulet në Malta, që kryeministri M...
Updated/ Një avion bie në aeroportin e Maltës; pesë të vdekur, autostrada mbulohet nga tymi/ VIDEO
Updated/ Tre oficerë të mbrojtjes Franceze dhe dy të tjerë vdiqën kur një avion vëzhgimi u përplas menjëherë sapo u shkëput nga toka në Aeroportin e Maltës. Në njoftimet e mëparshme kishte d...