Etiketa: mqedoni

Kaos në Maqedoni, gjakoset kreu i opozitës
Protestues  maqedonas sot kanë yrt në sallën e seancave plenare të Parlamentit të Maqedonisë dhe kanë shkaktuar dhunë. Është plagosur rëndë Zoan Zaev- kryetar i Opozitës Maqedonia po shkon drej...
Maqedonia, përsëri mbetet pa qeveri.
(FOTO: Presidenti i Maqedonisë, Ivanov)/ Megjithëse ishte thërritur nga Presidenti i Republikës për formimin e qeverisë, social- demokrati Zaev nuk arriti ta bindë presidentin me kualitetin e s...