Etiketa: mrizi-i-zanave

Petulla, mjaltë e raki, “Mrizi i Zanave” surprizon 45 gjermanët që udhëtuan me tren drejt Shkodrës
Ekziston një tren në Shqipëri. Dhe sot në të kanë hipur jo pak por 45 shtetas gjermanë. Udhëtimi është nga Vora drejt Shkodrës, por pikërisht në Lezhë, apo në zonën e Fishtës, kanë pasur një sup...
Altin Prenga: Gazetarja gjermane më pyet ‘a është e rrezikshme tani të vij në Shqipëri?’
“Këtij populli ishte shumë kollaj me shku me i marrë hangarin e të korrave, tash kan fillu me i shkatërru edhe arat e mbjella!”, komenton zoti Altin Prenga. Protestat e opozitës, shoqëruar edhe...
Te ‘Mrizi i Zanave’ nis rruga e 100 fshatrave turistikë ‘të privilegjuar’.
‘Mrizi i Zanave’ është resorti më i famshëm i Shqipërisë dhe iniciatore e ‘Slow Food’. Ai ka më pak se 10 vjet që është vënë në funksionim, poor megjithatë ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve të Eu...