Etiketa: pitt

Pse Angelina Jolie mund të humbë gjyqin për fëmijët?!
Brad Pitt kërkon të kalojë më shumë kohë me fëmijët e tij, dhe në qoftë se ai nuk do të lejohet për këtë, atëherë Angelina Jolie do të jetë humbëse në fund të kësaj historie. Sipas medias “The ...
Angelina Jolie dhe Brad Pitt kthehen në krahët e njëri tjetrit!
Edhe pse çifti i famshëm Angeline Jolie dhe Brad Pitti ndodhen në rrugën e procedurave për divorcin, gazeta 'The Sun' ka zbuluar se të dy janë hedhur përsëri në krahë të njëri tjetrit. Të dy 'Y...