Edhe pse çifti i famshëm Angeline Jolie dhe Brad Pitti ndodhen në rrugën e procedurave për divorcin, gazeta ‘The Sun’ ka zbuluar se të dy janë hedhur përsëri në krahë të njëri tjetrit.

Të dy ‘Yjet’ janë takuar përballë njëri tjetrit për shkak të procedurave të divorcit; dhe pikërisht këtu nuk kanë rezistuar dot më të ndarë- shrkuan gazeta londineze.

Thuhet se takimi i mungua, pas 10 muaj, është realzuar në Beverly Hills, në shtëpinë e një miku të përbashkët. Biografi i çiftit të ‘yjeve, Ian Halperin, ka thënë se çifti ka qëndruar pa praninë e askujt tjetër, as avokatë dhe psikologë. Kishte shumë lot- thotë biografi.

– Ishte një takim me Jezusin- thotë biografi.

Në atë moment kanë vendosur që të qëndrojnë me njëri tjetrin.

Angeline dhe Brad, thotë boigrafi, prej kohësh po punonin për ‘ribashkimin e ndërgjegjshëm’ dhe po i nënshtroheshin rehabilitimit.

Veritas.com.al/

nintchdbpict000303258372