Ermal Meta dhe Fabrizio Moro, me këngën e tyre “Non mi avete fatto niente” (Nuk më keni bërë asgjë", janë fituesit e Festivalit të “Sanremo”-s në Itali. “Non mi avete fatto niente” rrezikoi t’i...