Etiketa: shkolla

Trump për FBI: “E humbët kohën me ‘ndërhyrjen ruse në zgjedhje’ sinjalet për masakrën e shkollës i latë të shkojnë!
Presidenti Donald Trump i ka bërë vërejtje FBI-së për humbjen e sinjaleve që u dhanë para sulmit me armë të Mërkurën në një shkollë në Florida. Agjencia kishte " humbur shumë kohë për të provua...
Të gjitha rreziqet mbi mësuesit dhe akademikët: Një mësuese plagoset nga suvaja e klasës.
Në shkollën 9 vjeçare "Osman Myderizi" në Tiranë sot, gjatë orës së mësimit, ka rënë suvaja e tavanit të klasës. Ngjarja regjistrohet në valën e protestave të pedagogëve të Universiteteve mbi r...
Myslimanët tejkalojnë numrin e Kristianëve në më shumë se 30 shkolla të Kishës
  Myslimanët tejkalojnë numrin e nxënësve Kristian  në më shumë se 30 shkolla kishtare, në gjithë vendin, duke përfshirë edhe ato shkolla ku shpallin me zë të lartë se kanë “100 për qind m...
Ç’të bëjmë me fëmijët, në shkollë i pret kanabisi?!…
Nga: Veritas.com.al/ Dilema ka kohë që ka nisur. Edhe prindërit më skeptikë ndaj kultivimit të bimëve narkotike anë e mbanë vendit, nuk mund të mendonin se një ditë do të ishin të detyruar t’i ...