Etiketa: shoferi

Prokurorët i vijnë rrotull Tahirit, krimet e Rënda thërrasin shoferin e dytë
  Prokurorët kanë marrw në pyetje shoferin e dytë të ish-ministrit Saimir Tahiri. Prokurorët që ende nuk e kanë marrë në pyetje vetë Tahirin, por verifikojnë të dhënat e një takimi mes ish min...
Shoferi i ish- ministrit Saimir Tahiri vihet nën hetim pasuror. VIDEO
Prokuroria pranë Gjykatës së Krimeve të rënda ka vendosur nën hetim pasuror shoferin e osh- ministrit Saimir Tahiri. Asetet pasurore dhe llogaritë bankare të gentian Cekës do të hetohen nga gru...
Zjarrfikësit shpëtojnë shoferin që mbeti mes vërshimit të ujërave. VIDEO
Një shofer në Texas, i ndodhur në mes të vërshimit të ujit, hip mbi makinën e tij dhe ndodhet para rrezikut për dekje. Zjarrfikësit vijnë dhe i hedhin shkallët e makinës zjarrfikëse, duke i shp...
Njeriu që sulmoi me makinë këmbësorët në Nju Jork, ish-pjesëtar i Marinës Amerikane
Shoferi i makinës, i cili hyri me shpejtësi të madhe të enjten në mes të këmbësorëve në Times Square në Nju Jork, është Richard Rohas (26 vjeç), njoftoi komisari i policisë James O’Niel. Rohas ...