Një shofer në Texas, i ndodhur në mes të vërshimit të ujit, hip mbi makinën e tij dhe ndodhet para rrezikut për dekje.

Zjarrfikësit vijnë dhe i hedhin shkallët e makinës zjarrfikëse, duke i shpëtuar jetën.

https://youtu.be/rKIpJsscLJA