Etiketa: stuhia-irma

Donald Trump u bën thirrje amerikanëve: ‘Largohuni’ nga Tufani ‘Epik’ Irma!
Presidenti Donald Trump iu ka bërë thirrje Amerikanëve që të marrin rrugët dhe të  largohen Irma, që po bëhet gati për një stuhi historike. “Tufani Irma është në proporcione epike, ndoshta më i...
Minutat para ‘Irma’: Banorët përgatiten për stuhi ‘katastrofike’; veç të ikin, të ikin!
Ishujt Caribbean po bëjnë përgatitjet e minutave të fundit për Tufanin Irma.- stuhia më e fuqishme në dekada në Atlantik. Zyrtarët kanë paralajmëruar një stuhi me efekte 'katastrofike të mundhsme'...