Japonia është renditur në vendin e fundit që sapo i ka ofruar mbështetje SHBA-së për sulmet ajrore kundër ushtrisë siriane, kështu duke iu bashkuar Mbretërisë së Bashkuar, Australisë, Izraelit dhe...