Etiketa: universitete

Skandaloze në Universitete/ Doktorantë dhe Profesorë me diploma false dhe mesatare 5.7. FAKSIMILE& FOTO
Nuk është vetëm një nga Universitetet ku, për arsye kriminale, rektorë dhe dekanë u japin grada shkencore disa pedagogëve që vijnë nga shkolla me notë mesatare rreth 5, që kanë falsifikuar diploma...
Universitetet Gjirokastër- Janinë në Marrëveshje Bashkëpunimi.
  Më   datë 7 Shkurt 2017 në një ceremoni të organizuar në Universitetin ‘’Eqrem Çabej ‘’ të Gjirokastrës, u nënshkrua ‘’ Marrëveshja e Bashkëpunimit ‘’ midis këtij Universiteti dhe Univer...
Updated/ Para selisë së qeverisë sot protestojnë maturantët e shkëlqyer
Updated/ Maturantët me  nota  mesatare të larta, që nuk e kanë fituar të drejtën e studimit në universitetet publike, kanë nisur protestën para Kryeministrisë pas orës dhjetë kur ishte parashik...
Pranimi kete vit ne universitete
Ndryshe nga vitet e kaluara, nuk do të jetë më muaji shtator koha e shpalljes së fituesve por muaji korrik, menjëherë pas përfundimit të maturës shtetërore. Ndërkohë që, sipas ligjit të arsimit të...