Etiketa: ushqimi

Vitamina, antioksidantë: rrepa e zezë, aset i shëndetit të stinës së vjeshtës
  Nga Camille Cazorla   E pasur me antioksidantë dhe me vitaminë C, lista e vlerave shëndetësore të rrepës së zezë është e gjatë. Përdoreni këtë superushqim të vjeshtës pa kursi...
5 këshilla për të ngrënë shëndetshëm në punë
  E vështirë për të respektuar vendimet që keni marrë për “ushqimin”, sidomos në vendin e punës? Për të ngrënë shëndetshëm në punë, ja disa këshilla. Larg distributorëve me monedha që shesin ëmb...
Faqja 2 prej 212