Etiketa: valbone

Një shkëmb shkëputet nga mali në Valbonë si pasojë e tërmetit dhe godet një makinë me katër vetë.
  Lëkundjet e tërmetit nuk kaluan pa asnjë shenjë. Në Tropojë lëkundja e malit shkaktoi rënien e një  shkëmbi mbi një makinë me udhëtarë. Fatmirësisht të katër personat shpëtuan pa pasoja....
Fake foto: Fotot nga punimet në rrjedhën e lumit Valbonë nuk i përkasin kompanisë ‘Gener 2’. FOTO & VIDEO
  Kompania Gener 2 sqaron opinionin publik për investimin e Dragobia Energy Në lidhje me publikimin gjatë ditëve të fundit në disa portale të disa fotove punimesh përgjatë rrjedhës së lumit ...
FOTO: Çfarë po bëjnë elektricistët në Valbonë pas rënies së shtyllave nga bora?!
Reshjet e borës kanë dëmtuar shtyllat elektrike duke lënë pa furnizim me energji zonën e Valbonës. Elektricistët e OSHEE po punojnë për riparimin e fiderit 10 kV Tropojë-Valbonë. Bora dëmtoi rr...