Etiketa: vermosh

Dy turiste zhduken në Alpe, nis kërkimi në Shqipëri dhe Malin e Zi
Dy shtetase të huaja, një gjermane dhe një polake janë zhdukur mes Alpeve Shqiptare. Lajmin e ka bërë të ditur Drejtori për Parqet Kombëtare në Mal të Zi Admir Lalic, i cili bën apel që kush ka in...
Tërmet në Vermosh, lëkundje edhe në Tiranë, Pejë dhe Plavë.
Para pak kohe, pikërisht në 11.49 min., janë ndjerë lëkundje tërmeti në Tiranë; edhe pse të dobëta. Sizmologët njoftuan pas kësaj se Tirana ishte vetëm një periferi e largët nga qendra e tërmet...
Prek Cali- ky burrë që përsëri mund të zgjojë ‘shqiptarët e fjetur’
Nga: L. Skiro Prek Cali, burri legjendar i shekullit të fundit, po ‘dhunohet’ përsëri në simbolet e tij dhe të kombit. Një makinë  rëndë e policisë ka shkatërruar shtëpinë e tij muze në Verm...