Jon Voight ka lëshuar një mesazh me video që ofron një paralajmërim të tmerrshëm për atë që do të vijë kur Joe Biden dhe administrata e tij marrin detyrën. Ylli 81-vjeçar i Hollivudit ndan shpe...