Etiketa: zgjehdjet

30 qershori, zgjedhjet: deri sot 43 parti, 9 të opozitës
Deri më sot janë regjsitruar për zgjedhjet e qershorit 343 subjekte politike, mes tëcilave 9 parti opozitare. 35 janë regjistruar në KQZ ndërsa 8 të tjera kanë aplikuar për t’u regjistruar. Të ...
Gjermani: Bie SPD. Fluturojnë populistët. Merkel fiton, por hidhët.
Merkel fiton, por merr një “shkop”. Populistët fluturojnë në zgjedhjet në Gjermani. SPD bie. Dhe liberalët kthehen në Parlament. Ky është rezultati zgjedhor në Gjermani, sipas parashikimeve të par...
11/9 ose Bermuda reale!
  Frrok Çupi/ Ç’i ndodhi Amerikës me 11 shtator?! Jo veç me 11 shtator 2001; edhe këtë 11 Shtator të fundit. Njërit nga dy kandidatët për në Shtëpinë e Bardhë- shtëpia më e famshme e botës-...