Etiketa: zimbabwe

Njeriu i fortë i Zimbabwe, presidenti Robert Mugabe, vdes në moshën 95
Robert Mugabe, ikona e pavarësisë e Zimbabwe, i cili u kthye në një lider autoritar, ka vdekur në moshën 95 vjeç. Zoti Mugabe po merrte trajtim mjekësor në një spital në Singapor që na muajin p...
Presidenti Mugabe shfaqet në publik për herë të parë pas grushtit të shtetit.
(FOTO: Presidenti Mugabe arrin në ceremoni me eskortën e Ushtrisë)/ Presidenti i Zimbabwe, Robert Mugabe ka bërë shfaqjen e ti të parë në publik që nga momenti kur ushtria pushtoi vendin ditën ...
Ushtria merr kontrollin në Zinbabwe, por mohon ‘grushtin e shtetit’
Ushtria në Zimbabwe ka pushtuar televizionin shtetëror, por thotë se ka vënë në objektiv disa njerëz afër presidnetit Robert Mugabe se kanë shkaktuar "vuajtje ekonomike dhe sociale" për popullin....