Ish presidenti George W. Bush thuri lavdërime për babanë e tij, George H.W. Bush, pikërisht tetë muaj pasi humbi të ëmën, Barbara Bush.

Bush hapi një fjalim panegjirik duke falënderuar secilin që asistonte dhe tha: “Një herë e dëgjova që foli për idenë se njeriu të vdesë i ri sa më vonë të jetë e mundur’.

Bush pas kësaj nisi të listojë disa arritje të babait të tij në jetë. Bush tha:

Në moshën 85 vjeç George H.W. Bush nisi fluturimin ng anija e tij ‘the Fidelity’, një fluturim me plot gëzim- rreth Atlantikut.

Në moshën 90 vjeç, George H.W. Bush pparashutoi nga një avion dhe u ul në tokën e St. Ann.

Në moshën 90 vjeç ai merr një kënaqësi të madhe kur  miku i tij i ngushtë, A. Baker,  solli një shishe vodka ‘Grey Goose’ fshehurazi në dhomën e tij në spital.

Kohët e fundit ndjehej më mirë…, tha i biri George W. Bush.

Veritas.com.al/