Në sulmin që ndodhi në orët e vona të së premtes në Paris, ku mbetën 129 të vdekur dhe mbi 300 të lënduar e gjitha bota u sensibilizua për t’i nderuar viktimat.Por si duket kjo gjë nuk i ka pëlqyer aktores Jolie. Për faktin se siç shkruan ajo në rrjetin social Facebook, askush nuk e përmendi sulmin që u bë në Liban ditën e së premtes, transmeton lajmi.net.

” I pray for both countries”.

 “Përderisa secili flet për Parisin, askush nuk e përmendi sulmin e ISIS-it në Liban gjatë ditës së djeshme. Unë lutem për të dyja vendet”.