Një trup është parë brenda mbetjeve të avionit nën ujë, në të cilin po udhëtonte futbollistin Emiliano Sala me pilotin David Ibbotson.

Një gjurmim mbi avionin zbuloi ditën e Diele aeroplanin ‘Piper Malibu’ në shtratin e detit të Guernsey, thuajse dy javë pas avioni u shpall i zhdukur.

Dega e Hetimit Mbi Aksidentin Ajror (AAIB) i konfirmoi shenjat të Hënën në mëngjes.

Ai shtoi se nuk do të ndërmerrte hapa të tjerë.

“Mbetja kryesore e avionit’ të humbur në 21 janar, u gjet ditën e Diele në mëngjes pas një kërkimi të financuar privatisht.

Aeroplani mbante në bord futbollistin sulmues Argjentinas, Sala, 28 vjeç dhe pilotin David Ibbotson, 59, nga Nantes, në veri të Francës, që po fluturonte drejt Cardiff pasi Sala kompletoi 15 milionë paund do të lëvizte për në Cardiff City.

Veritas.com.al/