Minatorët po protestojnë para selisë së kryeministrisë për statusin e minatorit. Me “Një këmbë e kanë në varr e një këmbë mbi varr”  siç thonë ata kërkojnë të drejtat e tyre për të jetuar me dinjitet

Ata thonë se janë siguruar me pagë minimale, pensioni i tyre nuk i kalon 20 mijë lekë të reja në muaj

“Hajde Taulant Balla!, Ulsi Manja!, hajdeni këtu, mbani premtimin!” thërrisnin minatorët me megafon.

Minatorët kërkojnë caktimin e grupit negociator me ministrinë e Energjetikës dhe shprehen të vendosur se do të vazhdojnë protestat derisa statusi i minatorit të marrë përgjigje përfundimtare.

Veritas.com.al/