Deri tani në gjithë vendin janë numëruar 1572 kuti votimi nga nga 5372 gjithësej.

Deri tani kreyson Partia Socialiste me rreth 50 përqind, e ndjekur nga PD me 28 për qind dhe LSI me 15 për qind.