Kodi i veshjes komplet me të bardha në Wimbledon mund të aplikohet në fushë, por jashtë barit është një stil ‘free’ për të gjithë – dhe një gjë që rrallë te zgjënjen. Nuk ka udhëzime zyrtare se si një djalë ulur në vendet e mira duhet të vishet për të marrë pjese në një ditë ndeshjesh, por ka një rregull të pashkruar që ai duhet të  duket elegant duke e bere këtë .

Në çfarë mënyre tjetër mund të shpjegojmë paradën e kostumeve  të qepura mire dhe të veshjeve sportive të sofistikuara që demonstrojnë kurrizet e disa prej burrave më të famshëm të botës vit pas viti?

Është një angazhim për të shikuar me tej, edhe  në nxehtësinë e verës jo më pak – kjo duhet t’ju frymëzojë ne veshjet më të mira për në  zyrë ose edhe për barbeque. Ja  djemtë ne stilin ‘fashion te verës’ në turneun e Wimbledon 2018.

Veritas.com.al/

Image result for summer fashion boys in wimbledon

Image result for summer fashion boys in wimbledon

Image result for summer fashion boys in wimbledon