Etiketa: is_tag

Majtistët tërbohen ndaj Taylor Swift pasi ajo tha se “nuk mund të kërkonte një vit më të mirë”, se 2017.
Taylor Swift, ‘Pop star’ ka shkaktuar nervozizëm te majtistët dhe përdoruesit e internetit këtë javë pasi tha se  ‘nuk mudn të priste vit më të mirë” se 2017 dhe i falënderoi fansat në Instagram p...
Trendi i klimës ‘ekstreme dhe ta pazakontë’ do të vazhdojë edhe pas vitit 2016.
  (FOTO: Nga BBC) Në atmosferë, detet dhe polet, ndryshimi klimaterik është duke duke kapur nivele të reja shqetësuese në gjithë Tokën. Kjo sipas analizave globale të detajuara të ma...
2017- vit i Rebelimit.
  Frrok Çupi/ Çudi fjala “rebelim”?!... Po pse?!  Po sikur me 31 dhjetor 2017, shumë nga këto që kemi sot rrotull, të mos jenë më, ose të jenë ndryshe?! Shikojini.... Këto ditë me diell në ...
A do të jetë 2017 një vit jubile?
(FOTO: Besohet se është Judah Ben Samuel). -Xhozef Fara do të drejtojë turin vjetor WND të Izraelit nga 21 nëntori-. Disa vite më parë, Ludvig Shnajder, një studiues gjuhe gjerman zbuloi një...