Etiketa: is_tag

8 Marsi/ Gratë protestë para kryeministrisë dhe në sheshin ‘Nënë Tereza’: ‘S’duam lule, por të drejta!’
Dita Ndërkombëtare e Gruas i gjeti disa gra në vendin tonë në protestë për të kërkuar më shumë të drejta e barazi gjinore. Me pankartat në duar, ‘S’duam lule, duam të drejtat’, ‘Beso te vetja’, ‘T...
Sot, Dita e Gruas. Pse festohet me 8 mars?!
Dita Ndërkombëtare e Gruas kremtohet çdo vit më 8 mars. Kjo ditë është simbolike për rrugëtimin historik që gratë në të gjithë botën kanë bërë për të përmirësuar jetën e tyre. 8 marsi vjen si një ...
Sot 8 Mars, Dita Ndërkombëtare e Gruas! Uron Rama: Zoti s’mund të ishte kudo prandaj bëri nënat
Sot shënon data 8 mars e cila njihet si dita ndërkombëtare e gruas. Kjo ditë fillimisht u shënua në Shtetet e Bashkuara, ndërsa sot protestohet dhe festohet në shumë vende të botës. Qëllimi kry...
Këta e kanë 8 Marsin ‘festë’ si në diktaturë; një grua rome manifeston të vërtetën
Sot, më në fund, pas shumë vite që të gjithë ‘hardalisen’ me 8 marsin si ‘festë’- mbartur nga periudha e diktaturës komuniste, në Tiranë është zhvilluar një marshim i vogël proteste. Mes grave që ...