Etiketa: is_tag

Ligjvënësi rus kërkon nga SHBA kthimin e Alaskës dhe pagesë të dëmshpërblimeve.
Një ligjvënës rus bëri një kërkesë të çuditshme gjatë fundjavës: që Shtetet e Bashkuara të kthejnë Alaskën dhe te japin një zgjidhje historike në Kaliforni, përveç pagesës së dëmshpërblimeve ndaj ...
Burri vret të shoqen gjatë udhëtimit me anije cruise sepse “qeshi me të”.
(FOTO: Kjo është anija cruise Emerald Princess, me të cilën udhëtonte çifti)/ Një burrë ka vrarë të shoqen kur po udhëtonin me anije cruise në shtetin e Alaska të Shteteve të Bashkuara. Arsyeja...