Etiketa: is_tag

Zgjohet Bin Laden, lideri i Al-Qaida bën thirrje për xhihad në prag të inaugurimit të ambasadës Amerikane.
- Bin Laden ka deklaruar se Shtetet e Bashkuara  është "armiku numër Një i palestinezëve dhe u betua...-, deklaroi al- Zawahiri. Lideri i Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri ka thënë se vendimi i Ameri...
I burgosuri përjetë, Rizai, një akt mbresëlënës për publikun grek; ndihmë ndaj vogëlushes që lufton me kancerin
Publiku në Greqi prej disa muajsh po jeton me fatin e vajzës 8 vjeçe me emrin Evangjelia nga Kreta, e cila po lufton me kancerin. Me mijëra njerëz dhanë aq sa mundeshin duke iu përgjigjur thirr...