Etiketa: argjentina

Në Buenos Aires hapet samiti i grindjeve i G20
Buenos Aires (AFP) - Udhëheqësit e G20 duke përfshirë presidentët e Shteteve të Bashkuara, Rusisë dhe Kinës, hapën bisedimet e samitit të premten, të ndjekura nga ndarjet më të thella në historinë...
Nuk ka sinjale nga nëndetësja ‘ARA San Juan’. Reagojnë me zemërim familjarët e marinarëve.
Marina Argjentinase tha se nuk ka akoma shenja nga nëndetësja që u zhduk para 9 ditësh. Pas ngjarjes kur u dëgjua një shpërthim që u kap nga veriu ku ishte lokalizuar ARA San Juan, zëdhënësi i ...