Buenos Aires (AFP) – Udhëheqësit e G20 duke përfshirë presidentët e Shteteve të Bashkuara, Rusisë dhe Kinës, hapën bisedimet e samitit të premten, të ndjekura nga ndarjet më të thella në historinë 10-vjeçare të grupit.

Presidenti argjentinas Mauricio Macri mblodhi samitin dy-ditor në Buenos Aires, i cili ishte pritur edhe nga princi i rrethuar i Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman.

Veritas.com.al/