Amerika dhe Shqipëria kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri. Pas kësaj marrëveshje, Rama ka marrë besimin që në Shqipër...