Etiketa: is_tag

Koincidencë fatale; një Twitter një ditë pas vdekjes së 15 vjeçares
Postimi në Twitter mban këtë tekst: “Kush ka sy le të shikojë dhe le ta mendojë ku ishim 3 vjet e gjysëm me parë, edhe pse kemi ende shumë, më shumë punë për të ndërtuar”- ky është postimi i Ed...
Cili është mjeku që tentoi vetëvrasjen pas vdekjes së Blerta Pepës?!
Mjeku anestezist, i cili asistoi në operacioni e 16-vjeçares, Blerta Pepa, ku ajo humbi jetën jetën, quhet Tefik Zhurda 53-vjeç. Menjëherë pas ngjarjes ai ka tentuar vetëvrasjen me overdozë med...
VIDEO/ 15 vjeçarja që vdiq në operacion, është një emër i njohur dhe i adhuruar
Vajza që vdiq gjatë operacionit në një spital; privat në Tiranë quhet Blerta Pepa. Besoj se të gjithë, ose shumica nga ne, e kemi në sy portretin e saj në ekran dhe jetojmë me zërin e saj. Bler...