Etiketa: is_tag

Britani: Konservatorët e Boris fitojnë si në vitin ’86 me Margharet Thatcher.
Konservatorët britanik duket janë të vendsur se fitojnë një maxhorancë të fuqishme si në vitin 86 me në krye MArgharet Thatcher- sipas një exit poll të publikuar për  BBC, ITV and Sky News. Vëz...
Boris mbështet stilin “psikologjik’ të Trump mbi taksat.
Favoriti për kryesimin e lidershipit të Breksit dhe të Tory, Boris Johnson, ka vlerësuar politikën ekonomike të presidentit të Shteteve të Bashkuara, duke propozuar ulje taksash të ngjashëm për Br...