Etiketa: is_tag

Shqipëria në Konferencën Ndërqeveritare. Agjenda për nesër, takimet nisin në 8.30 AM
Pas mbërritjes së delegacionit shqiptar në Bruksel është zbardhur edhe agjenda e nesërme, kur pritet të mbahet Konferenca e Parë Ndërqeveritare, mes Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian. Sipas agj...
Nesër, çelja e negociatave Shqipëri-BE. Rama kryeson delegacionin prej 25 anëtarësh!
Delegacioni i Shqipërisë në Konferencën e parë Ndërqeveritare Shqipëri-BE do të përbehet nga 25 figura të qeverisë e të administratës që janë kyç në procesin e integrimit. Delegacioni do të kryeso...