Etiketa: is_tag

Pse është rritur leku në kursin e këmbimit?. Themeli i BSH: Investimet e huaja dhe eksportet kanë ndikimin kryesor.
Drejtori i politikave monetare pranë Bankës së Shqipërisë, Erald Themeli, këtë të premte ka dhënë detaje në lidhje me luhatjet e kursit të këmbimit dhe forcimin e lekut kundrejt monedhave të huaja...
Një demokrat i hedhur pranohet në ‘oborrin’ e shtetit. Bode në Mbikëqyrjen e BSH
Një nga ish- ministrat jetë gjatë të PD, Ritvan Bode, është hedhur jashtë PD gjatë zgjedhjeve parlamentare të kaluara. Ai ishte ministër i Financave në periudhat 1996- 98 dhe 2009- 2013. Por nuk u...