Etiketa: is_tag

Riintegrimi social i të Miturve “në konflikt me ligjin” dhe “ish të dënuar” – Detyrë dhe Mision
Nga Enkelejda Guna Një ditë e zakonshme para se të isha në paraburgim?... Gëzim.T. 17 vjeç: “Pothuajse gjithë vitin orën e parë të mësimit e kisha të humbur. Nuk zgjohesha dot. Pastaj pija k...
Ministri Demokrat/ Junior Meidani, socialist emërohet drejtor i ri i SHKB së Burgjeve
Ka një fjalë të lashtë: "Amiku i armikut tim është miku im". Ndoshta këtë kanë zbatuar ministrat demokrat kësaj here duke lënë në rrugë demokratët dhe emëruar në poste oscialistë që grinden me qev...
Rreth 38 mijë të burgosur lirohen në Turqi
Diku afër 38 000 të burgosur në Turqi u liruan në kuadër të një reforme të quajtur "lirim i mbikqyrur", një skemë e përgatitur nga Qveria e Turqisë sipas një dekreti të lëshuar sot, e Mërkurrë. Kë...