Etiketa: is_tag

Mediat turke: Shqipëria, jo më vend me shumicë myslimane! Bien nën 50% për herë të parë ndër shekuj
sot janë publikuar të dhëna interesante nga regjistrimi i popullsisë i vitit 2023 në Shqipëri. Kështu, ajo që ka tërhequr vëmendje ndër të tjera është edhe ndarja e besimeve fetare në popullsi....
Censi, akt patriotik”/ Rama: ‘Askush nuk i jep dot leksione Shqipërisë për minoritetet!’
U zhvillua këtë të mërkurë një ceremoni me rastin e nisjes së censit të popullsisë dhe banesave. Kryeministri Edi Rama, i pranishëm në këtë ngjarje, u shpreh se mirëpritja e përfaqësuesve të INSTA...
Censusi i vitit 2020 do të përcaktojë raportet ‘në të njëjtin seks’ dhe në ‘seks të kundërt’.
Raporti i Zyrës së Censusit në Shtetet e Bashkuara për në Kongres mbi studimet e vitit 2020, përfshin shtesa mbi çështje të marrëdhënieve e homoseksualëve. Pyetjet, të zbuluara si pjesë provave...