Etiketa: is_tag

Çështja e firmës për fondin e rrugës Vlorë-Orikum, Denaj i përgjigjet Metës: ‘Interpreton në mënyrë të gabuar!’
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj me anë të një komunikimi për mediat,  lidhur me debatet e fundit për rrugën Vlorë-Orikum, i është përgjigjur Presidentit Ilir Meta duke thënë se ...
Denaj i përgjigjet Metës: Buxheti i vitit 2021 ka në fokus uljen e papunësisë
Ministrja e Ekonomisë, Anila Denaj ka prezantuar buxhetin për vitin 2021 në konferencën e përjavshme. Zonja Denaj i ka kthyer përgjigje edhe presidentit Ilir Meta, duke thënë se ky buxhet synon ul...