- Diamanti, me klasifikimin më të lartë të pastërtisë dhe shkëlqimit, ka një vlerë te paçmuar- Nga: Francesca Bernasconi/ Në filmin Titanik, e quajtën "Zemra e Oqeanit", një diamant blu shum...