Etiketa: is_tag

Dollari kontrollon naftën, kursi i këmbimit po lëviz çmimet në Shqipëri
Kur menduam se më në fund çmimi i naftës do të rikthehej në nivele të pranueshme, tashmë një tjetër faktor po ndikon te tabelat e karburanteve. Në njoftimin e fundit të ditës së premte, Bord...
Euro barazohet me dollarin; ndodh për herë të parë
Euro ka shënuar rënie, duke u barazuar për herë të parë me dollarin amerikan. Sot 1 euro është e barabartë me 1 dollarë. Sipas kursit zyrtar të këmbimit valutor të Bankës së Shqipërisë 1 euro k...
Sfida ekonomike midis dollarit dhe gjigandëve të web-it
Ka dy çështje të mëdha amerikane që së shpejti do të pasqyrohen në portofolin tonë. Njëra ka të bëjë me dollarin dhe tjetra të ashtuquajturit gjigandë të web-it (nga google te facebook). Dollari p...
‘Euros i merren mendt’ nga luhatjet. Një ditë lart, pastaj poshtë si sot…
Dita e djeshme shënoi një rritje të madhe për monedhën e BE-së, Euron, por edhe për paundin britanik dhe dollarin amerikan. Por ditën e sotme, në mënyrë të papritur, këto monedha sërish shënuan ul...
Rënia e shpejtë e dollarit; euro në ngritje
Dollari  ka vijuar të zhvlerësohet në tregun vendas duke u këmbyer sot me 111.25 lekë, rreth 1.09 lekë më pak se fundi i javës së kaluar. Viti 2017 u hap me nivele të larta të këmbimit të dolla...