Dita e djeshme shënoi një rritje të madhe për monedhën e BE-së, Euron, por edhe për paundin britanik dhe dollarin amerikan. Por ditën e sotme, në mënyrë të papritur, këto monedha sërish shënuan ulje. Në tregun valutor vendas euro ka shënuar rënie sërish krahasuar me dje,  duke u blerë me 127 lekë dhe shitur me 128.20 lekë.

Për sa i përket dollarit ai blihet sot me 108 lekë dhe shitet me 109 lekë. Parashikohet rënie në 107.50 lekë

Paundi britanik gjithashtu ka shënuar rënie, blihet me 144 lekë dhe shitet me 145.50 lekë. Një rritje parashikohet sot ne tregun e paundit britanik drejt nivelit 156 lekë. Dollari australian, ditën e  sotme blihet me 82 lekë dhe shitet 83 lekë.

Veritas.com.al/