Etiketa: e-djathta

SI E DJATHTA KA SHËNJUAR HISTORINË E LONDRËS (DHE BOTËS)
Andrea Muratore Partia Konservatore ka qenë, në më shumë se një shekull e gjysmë, një protagoniste absolute e politikës britanike dhe rrjedhimisht globale. Formacioni që i përkiste Benjamin Dis...
Itali/ Qendra e djathtë 50% shqetëson Pd dhe M5s: ja sondazhi i fundit.
Sipas sondazhit të Index Research, Lega po rritet përsëri. Mirë edhe FdI,ndërsa Demokratet zbresin dhe 5yjet mbahen. Ja numrat Nga: Alberto Giorgi  As dyzet e tetë orë nga votimi në Emilia-R...
Kthimi i shpresës nis nga ringritja e së djathtës
Shqipëria ndodhet sot në udhëkryqin më të madh që prej rënies së komunizmit  tridhjetë vjet më parë. Shqiptarët po ia mbathin nga  sytë këmbët dhe vala e viteve  të fundit të emigracionit është va...
E djathta ekstreme belge në fushë: “Euroja nuk është një domosdoshmëri, pas votimit do të ridizenjojmë BE-në”
Kreu i ekstremit te djathte flaming, Gerolf Annemans, mbron Salvinin në luftën midis qeverisë italiane dhe Komisionit BE: "Italia po nis debatin në Evropë". Dhe për euron: "Duhet të rishikohet" ...
Politika kthen djathtas kudo në Europë.
Suedia është shembulli më i ri. Më fillimin e krizës së refugjatëve, gati në të gjitha zgjedhjet në vendet e BE-së kanë fituar terren të madh partitë populiste të djathta. Në disa vende ato madje ...
Pse i bëhet thirrje Ilir Metës për të “rrëzuar veten”?
  Frrok Çupi Ky është momenti i fundit!, prandaj i bëjnë thirrje Ilir Metës, kryetar i LSI. Thirrja është që të rrëzohen “kriminelët”, siç bëri thirrje Havier Hurtado Mira- kryetar i Bashki...