Etiketa: fermeret

Strategjia që ishte nuk qëndron, do të flasim sërish: Rama në takimin me fermerët
  Kryeministri , Edi Rama, mesditën e 25 nëntorit, është takuar me katër përfaqësues të fermerëve, të cilët kundërshtojnë Paketën Fiskale. Një nga përfaqësuesit e fermerëve u shpreh se ...
Fermerët protestë para Kuvendit, kundërshtojnë paketën fiskale! Rama takon një përfaqësi të tyre
Para Kuvendit, një grup fermerësh nga Lushnja kanë protestuar kundër paketës së re fiskale e cila pritet që të miratohet sot në Kuvend. Teksa në Kuvend pritet të diskutohet dhe miratohet buxheti 2...