Etiketa: gingrich

Newt Gingrich: Forcat mashtruese anti-Trump gabojnë që parashikojnë një luftë civile Republikane
-Çdo tension brenda Partisë Republikane shpejt do të zëvendësohet nga zemërimi ndaj Demokratëve të krahut të majtë- Shkrimtarë të ndryshëm të krahut të majtë (disa prej tyre nominalisht republi...
Gingrich: “Beteja e Dems për Gjykatën Supreme sjell ‘dy rreziqe të mëdha’!”
"Demokratët po zhvillojnë dy lojëra të mëdha në mënyrën se si ata janë duke iu përgjigjur asaj që është një veprim i ligjshëm", tha ish-Kryetari i Dhomës Newt Gingrich për "Fox & Friends" të h...
Gingrich: Trump duhet t’i dërgojë Pelosit dhe ‘tru-tharëve’ Demokratë një Notë Falënderimi ’për vonesën e Impeachmentit
PAM KEY Të hënën në programin e Fox News Channel "Fox & Friends", ish-kryetari i Dhomës Newt Gingrich argumentoi se strategjia e kryetares Nancy Pelosi (D-CA) për të vonuar dërgimin e artik...
Newt Gingrich nuk do të shërbejë në kabinetin e Donald Trump; por thotë se “Trump do të heqë mykun”
(FOTO: Newt Gingrich) Duke iu mbyllur derën spekulimeve mediatike, ish zëdhënës i Republikanëve, Newt Gingrich tha të Enjten se nuk do të jetë pjesë e kabinetit të presidentit Trump. Gingric...