Etiketa: is_tag

Erjon Bani zgjidhet zëvendëskryetar i GJKKO, zëvendëson Irena Gjokën pas mbarimit të mandatit.
Erjon Bani është zgjedhur zëvendëskryetar i GJKKO-së, në këtë mënyrë ka zëvendësuar Irena Gjokën. Mësohet se ai është zgjedhur me 6 vota si Zëvendëskryetari i Gjykatës së Posaçme të Shkallës së...
GJKKO rrëzon kërkesën e Sali Berishës për përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka
  Gjyqtarja Flora Hajredinaj ka rrëzuar kërkesën e Sali Berishës për përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka nga çështja e tij. Gjykata ka caktuar avokatët kryesisht Rabie Cenalia dhe Jalldiz ...