Etiketa: is_tag

Krimi përgjon rrugët, miqtë dhe armiqtë. Çmontohen 155 kamera kriminale në Tiranë.
37 persona janë vënë nën hetim nga policia e Tiranës për vendosjen e 155 kamerave të sigurisë të cilat u çmontuan dhe sekuestruan së fundmi në fazën e nëntë të operacionit ‘Fijet’. Aksioni për çmo...
Çmontohen kamerat kriminale në Shkodër, mblidhen në komisariat por askush nuk u del për zot.
  Policia e Shkodrës vijon të çmontojë kamera të ndryshe të vendosura në lagjet e frekuentuara të qytetit. Në dy aksione të ndërmarrë nga Policia janë hequr gjithsej 59 kamera, ndërkohë deri t...