Etiketa: is_tag

Ulen sërish çmimet e karburanteve, nafta 169 dhe benzina 172 lekë për litër
Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet e karburanteve. Nafta do të shitet me 169 lekë për litër, 3 lekë më pak sesa dje ndërsa benzina do të shitet me 172 lekë për litër nga 175 që ishte...
Ndryshon sërish çmimi i karburanteve në vend, ulet nafta
Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimin e karburanteve. Sipas njoftimit, çmimi i naftës do të jetë 184 lekë/litri duke u ulur me tre lekë, benzina do të shitet me 186 lekë/litri ndërsa ga...
Je para karburantit? Sot po përballesh me një çmim më të lartë se dje.
  Këtë fundjavë çmimi i naftës në pikat me pakicë është rritur me mbi 5 deri në 6 lekë për litër. Aktualisht në stacionet e karburanteve në kryeqytet një litër naftë shitet minimalisht 173...