-Të paktën 42 të vdekur dhe dhjetëra të zhdukur- Të paktën 42 njerëz kanë vdekur në Gjermaninë perëndimore dhe shumë të tjerë janë zhdukur pas përmbytjeve të mëdha, thotë policia. ...