Akademia Mbretërore Suedeze e Shkencave i ka dhënë Çmimin Nobel në Kimi tre shkencëtarëve: Jacques Dubochet, Joachim Frank dhe Richard Henderson. Ata analizuan biomolekulat përmes ngr...