Etiketa: is_tag

Larry King, pionieri dhe legjendari i televizionit, vdes në moshën 87 vjeç
-King drejtoi programin 'Larry King Live' për 25 vjet- Larry King, drejtuesi legjendar i programit të intervistave dhe një pionier i televizionit, vdiq të shtunën në moshën 87 vjeç. "Me një ...
Larry King humb 2 fëmijë brenda pak javësh nga njëri-tjetri
-Dy nga fëmijët e rritur të legjendës televizive Larry King kanë vdekur brenda pak javësh nga njëri-tjetri, ka konfirmuar Fox News. Të dy vdiqën këto tre javët e fundit-. Djali i King, Andy Kin...
Larry King: Protestuesit kundër Trump më thyen xhamin e makinës.
(FOTO: Larry King- ish intervistues në CNN, tani në RT)/ Intervistuesi legjendar amerikan Larry King ka siguruar fansat e tij se nuk kishte pësuar vetë dëmtime pas protestave që kishin për obje...